OWL LijmWerken

LIJMWERKEN

 

Lijmwerken voor kalkzandsteen, gasbeton en betonblokjes

Moet er binnenkort een grote metselklus gebeuren? Heeft u al daarvoor al eens aan lijmwerken gedacht? Wij zijn een veelzijdig lijmbedrijf dat alle disciplines binnen het lijmwerk beheerst. Denk hierbij aan het lijmen van kalkzandsteen, gasbeton en betonblokjes. De afgelopen jaar hebben wij al meer dan 250 projecten weten te realiseren tegenover zeer scherpe prijzen. Bovendien zijn wij lid van de VKL (Vereniging Kalkzandsteen Lijmbedrijven) en werken wij volgens de geldende verwerkingsvoorschriften. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de lijmwerken van hoge kwaliteit staan. Verder zijn wij in het bezit van de nieuwste gereedschappen en volgen wij met regelmaat cursussen om een vakkundige werkwijze te garanderen. Wist u dat wij onze diensten binnen een straal van maar liefst 100 kilometer aanbieden? Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor kalkzandsteen lijmen te bespreken!

 

  Lees meer

Lijmwerken

 

 

Stelwerk met ons eigen systeem voor lijmwerken

Over het algemeen voeren bedrijven werkzaamheden voor lijmwerken uit met profielen. Wij maken echter gebruik van een andere methode waarbij geen profielen nodig zijn. Dit zorgt ervoor namelijk voor dat er minder risico’s zijn. Daarnaast bespaart het veel tijd en geld, omdat de profielen niet geraakt kunnen worden door bijvoorbeeld een kraanmachinist. Verder is iedereen tijdens het proces minder afhankelijk van elkaar. Wanneer er profielen gesteld moeten worden is het vaak zo dat de timmermannen dit eerst geregeld moeten hebben. Lijmwerken zonder profielen zorgt ervoor dat iedereen efficiënter met elkaar samenwerkt en dat er niet op elkaar gewacht hoeft te worden. Kortom, door het lijmwerken op deze manier aan te pakken werken wij sneller, waardoor wij u een scherpere prijs kunnen bieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over betonstenen lijmen? Neem gerust contact met ons op!

 

  Over ons

 

 

Werkwijze bij stelwerk

Bij lijmwerken werken wij met stelvoetjes als stelwerk, die de profielen vervangen. Onze hoofdaannemer zorgt voor de complete maatvoering inclusief het afschrijven van sparingen. Vervolgens boren wij ons voetje vast op de aangegeven punten, zodat wij een draad kunnen trekken voor de kimmen. Voor het lijmen zelf gebruiken wij geen draad, maar een 60 cm lange waterpas. Aangezien ieder element waterpas wordt gezet, garanderen wij een vlakke wand die altijd recht staat. Natuurlijk blijven wij continue innoveren en zijn wij inmiddels grotendeels overgestapt op zware stelvoetjes. Deze hoeven wij niet vast te boren waardoor wij ook op de kosten voor pluggen en bouten besparen. Nadat wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd zorgen wij ervoor dat alles netjes is opgeruimd. Dat zit bij onze service inbegrepen. Wilt u meer informatie of met ons samenwerken aan een nieuw project? Mail of bel ons gerust om een offerte op te vragen!

Neem contact op


 

CONTACTGEGEVENS

OWL Lijmwerken

Torenstraat 3
5473 EK
HEESWIJK-DINTHER

Tel0413-296170
Mail

© 2022 OWL Lijmwerken | POWERED BY WebEngine.nl