OWL LijmWerken

KALKZANDSTEEN LIJMEN

 

Kalkzandsteen lijmen volgens een snelle en efficiënte werkwijze

Gaat u binnenkort een nieuw huis laten bouwen met kalkzandsteen? Of denkt u erover om een aanbouw te plaatsen? Het lijmen van kalkzandsteen is een methode die hierbij steeds vaker wordt ingezet. Voor zowel dragende als niet dragende wanden is deze methode bij uitstek geschikt. Bovendien zitten er veel voordelen verbonden aan kalkzandsteen lijmen. Het zorgt namelijk voor een snelle en efficiënte manier van werken, waardoor wij bovendien scherpe prijzen kunnen garanderen.

 

 

Verder is de prijs van kalkzandsteen relatief goedkoop in vergelijking met andere materialen. Daar tegenover staat dat de kwaliteit uitstekend is, omdat het bouwtechnisch een van de beste materialen is om te gebruiken. En wist u dat wij de werkzaamheden bij ieder weertype kunnen uitvoeren? Zo hoeft er achteraf eigenlijk nooit worden geschoven in de planning voor het lijmen van kalkzandsteen. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden op het gebied van lijmwerken? Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

  Onze projecten

Kalkzandsteen lijmen

 

 

Voordelen van kalkzandsteen lijmen

Wist u dat u helemaal vrij bent in de keuze voor de vorm van de kalkzandsteen? Dit is ook de reden waarom deze steen zo populair is voor het bouwen van nieuwe woningen en kalkzandsteen lijmen vaak wordt toegepast. De kalkzandsteen is eigenlijk wel in iedere vorm te maken die u zou willen. Verder zijn de stenen gemakkelijk op elkaar te plaatsen, waardoor ze goed op elkaar plakken. Hierdoor bent u er ook van verzekerd dat uw muur er kaarsrecht uit komt te zien.

 

 

Andere voordelen van kalkzandsteen zijn dat u nauwelijks last heeft van geluid doordat de stenen relatief hoog in gewicht zijn en dat het materiaal milieuvriendelijk is. Daarnaast zorgt kalksteen ervoor dat de muren in de zomer koel blijven en in de winter langer warm. Overtuigd van de voordelen van kalkzandsteen lijmen? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

  Over ons

 

 

Lijmwerkzaamheden conform VKL keurmerk

Als gespecialiseerd lijmbedrijf werken wij volgens de voorschriften van de VKL (Vereniging Kalkzandsteen Lijmbedrijven). Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige en professionele werkwijze voor het lijmen van betonstenen of kalkzandsteen. Met regelmaat volgens onze medewerkers cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste lijmtechnieken. Verder blijven wij onszelf continue innoveren om te blijven voldoen aan alle kwaliteitseisen. Ook bezitten wij de nieuwste gereedschappen om ons werk veilig uit te voeren. De afgelopen 7 jaar hebben wij al meer dan 250 projecten naar tevreden gerealiseerd tegenover zeer scherpe prijzen. Komt uw project voor kalkzandsteen lijmen daar dit jaar bij? Neem direct contact op om een offerte aan te vragen!

Neem contact op


CONTACTGEGEVENS

OWL Lijmwerken

Torenstraat 3
5473 EK
HEESWIJK-DINTHER

Tel0413-296170
Mail

© 2022 OWL Lijmwerken | POWERED BY WebEngine.nl