OWL LijmWerken

BETONSTENEN LIJMEN

 

Betonstenen lijmen in plaats van traditioneel metselwerk

Wilt u ervan verzekerd zijn dat het metselwerk voor uw nieuwe woning, kantoorgebouw of aanbouw van hoge kwaliteit is? Door betonstenen te lijmen in plaats van te kiezen voor traditioneel metselwerk bent u verzekerd van een perfect resultaat. Hierbij worden alle blokken op elkaar geplaatst en aan elkaar vastgelijmd. Dit zorgt ervoor dat uw muur een betere weerstand heeft, omdat uw muur door de lijmwerken één geheel wordt. Een ander voordeel van het lijmen van betonstenen ten opzichte van metselwerk is dat de geluidsisolatie aanzienlijk verbetert. Bij het metselen blijven er vaak voegen open waardoor er geluid naar binnen komt.

 

 

Verder zorgt het gewicht van de betonstenen voor een betere isolatie. Over het algemeen geldt namelijk de regel: hoe zwaarder de stenen, hoe beter de isolatie. Bovendien hebben betonstenen muren een hoge luchtdichtheid. Dit zorgt er voor dat ze langer warmte vasthouden in de winter en voor koelte zorgen in de zomer. Meer weten over de voordelen van het lijmen van betonstenen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

  Onze projecten

Betonstenen lijmen

 

 

Betonstenen lijmen is snel en efficiënt

Wist u dat wij bij het lijmen van betonstenen ongeveer de helft minder tijd kwijt zijn in vergelijking met traditioneel metselwerk? Dit komt onder andere doordat de lijm niet lang hoeft te drogen. Ook is er weinig kans op uitzakkende muren waardoor wij ons werk opnieuw moeten doen. Verder kunnen wij het lijmen van betonstenen onder bijna alle weersomstandigheden uitvoeren. Daardoor kunnen wij ons werk efficiënt uitvoeren en aanbieden tegenover zeer scherpe prijzen.

 

 

Als ervaren lijmbedrijf weten wij precies waar mij op moeten letten bij deze techniek. Foutjes zijn namelijk sneller zichtbaar net als bij kalksteen lijmen. Wij zorgen ervoor dat uw muren er perfect en netjes afgewerkt uit komen te zien! Meer weten over onze werkwijze bij lijmwerken? Neem gerust contact op!

 

  Over ons

 

 

Lijmwerken volgens het VKL keurmerk

Wist u dat wij zijn aangesloten bij de VKL (Vereniging Kalkzandsteen Lijmbedrijven)? Dit houdt in dat wij volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen werken. Door het volgen van cursussen en trainingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van betonstenen lijmen. Onze kennis blijft zo up-to-date en wij blijven hierdoor op alle fronten bij in ons vakgebied. Ook zijn wij in het bezit van de nieuwste gereedschappen om ons werk volgens de hoogste kwaliteitseisen uit te voeren. Wilt u betonen stenen laten lijmen door een vakkundige aannemer? Vraag direct een offerte op!

Neem contact op


CONTACTGEGEVENS

OWL Lijmwerken

Torenstraat 3
5473 EK
HEESWIJK-DINTHER

Tel0413-296170
Mail

© 2022 OWL Lijmwerken | POWERED BY WebEngine.nl